Beatrice Martinetz, beeldend kunstenaar


Helaas is Beatrice door omstandigheden verhinderd en is haar atelier daarom niet meer geopend voor deze route.

Ik ben in veel stijlen en technieken thuis, maar ik richt mij vooral op kleurrijk en expressief. Ik varieer wel graag met andere technieken en op zijn tijd een andere stijl. Dat is te danken aan mijn grafische HBO opleiding die ik 30 jaar geleden in mijn geboorte land Duitsland heb afgerond.

Bij mij kunt u afwisselend werk verwachten maar vooral acryl op doek (kleurrijk, abstract, expressief) en Pastelkrijt op canson papier (realistisch, kleurrijk, verstillend). Ik haal inspiratie uit verschillende boeken en/of tijdschriften en ook veel uit de natuur. Ik wandel graag in onze mooie Edese omgeving wat vaak de inspiratie is voor mijn kunstwerken. Ik vind het mooiste met werken in kunst dat je in een ‘flow’ terecht komt en je ideeën en inspiraties op het doek kan zetten om mensen blij te kunnen maken met mijn werken. Blijheid, vreugde en positiviteit is het belangrijkste wat ik over wil brengen.

Daarnaast geef ik graag Schilderworkshops; zowel particulier als voor bedrijven en in onze buurtvereniging om mensen bij elkaar te brengen. Ik exposeer regelmatig en neem aan projecten deel zoals bij www.thecolorfieldperformance.nl.