Boosting Art Work


In huis Kernhem zit tijdens het weekend van de atelierroute Boosting Art Work: een open atelier voor Edese jongeren die het leuk vinden om samen mooie dingen te maken.
Je hoeft geen Rembrandt te heten of toptalent te zijn. Het gaat om lekker creatief bezig zijn in een fijne sfeer. Kijk maar naar dit filmpje.

Jannie Oosting en Kees Oosting zijn de initiatiefnemers van Boosting Art Work. Zij hebben veel ervaring met studenten en scholieren en hebben gezien dat het maken kunst veel positieve effecten heeft. Je ontdekt wat je kunt, je kunt jouw verhaal vertellen, je kunt je ontwikkelen en je krijgt leuke contacten met anderen.

We vinden het superleuk dat we meedoen aan de Edese Atelierroute en dat we exposeren in Huis Kernhem op 25-27 augustus, 2-3 en 9-10 september.

Elke vrijdagmiddag kun je terecht bij Cultura aan de Molenstraat 45. Het is fijn als je je van tevoren even aanmeldt via het emailadres op de website www.boostingartwork.nl.
Je betaalt € 5,00 per keer of € 50,00 voor 12 keer, voor materialen. Dankzij “Ede Doet” kun je de eerste twee keer gratis kennismaken met het atelier.

Gastexposant in huis Kernhem is Paula Middendorp